22 kW
IP65

Growatt THOR

Growatt THOR är en kraftfull och pålitlig laddbox för elbilar med upp till 22 kW laddning, hög effektivitet och IP65-klassad kapsling för utomhusbruk.

Beskrivning
Laddboxen har en robust och kompakt design, vilket gör den lämplig för både hemmamiljöer och offentliga parkeringsplatser. Den kan erbjuda en maximal laddningskapacitet på upp till 22 kW, vilket möjliggör snabb och effektiv laddning av elbilar. Dessutom är THOR utrustad med en standardiserad Typ 2-kontakt, vilket innebär att den är kompatibel med de flesta elbilar som finns på marknaden idag.

En av de viktigaste egenskaperna hos Growatt THOR är dess intelligenta laddningsfunktioner. Den erbjuder dynamisk lastbalansering, som optimerar laddningsprocessen baserat på tillgänglig effekt och energibehov. Detta hjälper till att förhindra överbelastning av elnätet och säkerställer en säker laddning.

Användare kan övervaka och styra laddningsprocessen genom en användarvänlig app. Appen tillåter användarna att schemalägga laddning, övervaka energiförbrukning och kostnader samt få realtidsuppdateringar om laddningsstatus.

Säkerhet och skydd är centrala aspekter av Growatt THOR laddbox. Den är utrustad med flera säkerhetsfunktioner, inklusive överspänningsskydd, kortslutningsskydd och jordfelsbrytare. Dessa funktioner säkerställer att laddboxen fungerar säkert och pålitligt under alla förhållanden.

Inbyggd jordfelsbrytare:
Ja
Kabel:
Lös kabel
Uppkoppling:
WiFi
Max laddeffekt:
22 kW
Faser:
1-fas, 3-fas
Färg:
Vit
Lastbalansering:
Ja
IP-klass:
IP65
Ställbar effekt:
Ja
RFID:
Tillval
App:
Ja
Antal uttag:
1 st
Energimätning:
Ja
Garanti:
5 år
Creeper   MediaCreeper